Aniversari Elefant Verd

Ja fa un any que L’Elefant Verd en perill d’extinció va aterrar al Carrer Cardassar, 23. Són molts els animalons de paper i plastilina que he tingut el plaer de conèixer. Amb alguns hem après a parlar idiomes nous, amb d’altres hem mirat pel·lícules de pingüins perduts, hem tastat begudes espirituoses de quatre gusts diferents, ens hem pintat la cara, hem parlat de coses secretes i de coses trivials, hem presentat un llibre d’un quadre de quan en Salvador encara no era Dalí, hem tastat les tapetes de na Maria i, fins i tot, he intentar aprendre a fer eqüacions.

Tot aquest viatge no hauria estat possible sense tots els que heu confiat amb aquest animal desconegut, gràcies per confiar amb el nostre criteri alhora de seleccionar i recomanar llibres, gràcies per la paciència, (sé que sóc un animaló força desordenat i que no sé fer paquets de regal), gràcies per dur els vostres fills a que s’embrutin les mans, gràcies en definitiva per fer que L’Elefant Verd sigui possible.

Per celebrar-ho, els animalons de paper i plastilina us volem convidar a fer una copeta refrescant avui, dijjous 14 d’agost.

Siau Benvinguts

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada