Aniversari Elefant Verd

Ja fa un any que L’Elefant Verd en perill d’extinció va aterrar al Carrer Cardassar, 23. Són molts els animalons de paper i plastilina que he tingut el plaer de conèixer. Amb alguns hem après a parlar idiomes nous, amb d’altres hem mirat pel·lícules de pingüins perduts, hem tastat begudes espirituoses de quatre gusts diferents, ens hem pintat la cara, hem parlat de coses secretes i de coses trivials, hem presentat un llibre d’un quadre de quan en Salvador encara no era Dalí, hem tastat les tapetes de na Maria i, fins i tot, he intentar aprendre a fer eqüacions.

Tot aquest viatge no hauria estat possible sense tots els que heu confiat amb aquest animal desconegut, gràcies per confiar amb el nostre criteri alhora de seleccionar i recomanar llibres, gràcies per la paciència, (sé que sóc un animaló força desordenat i que no sé fer paquets de regal), gràcies per dur els vostres fills a que s’embrutin les mans, gràcies en definitiva per fer que L’Elefant Verd sigui possible.

Per celebrar-ho, els animalons de paper i plastilina us volem convidar a fer una copeta refrescant avui, dijjous 14 d’agost.

Siau Benvinguts

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.