Curs 2014-2015 L’Elefant Verd

Ens preparam a poc a poc i amb molta calor per l’arribada del curs 2014-2015 amb noves propostes, activitats i moltes ganes. Per tots aquells interessats en classes d’anglès per a nins i i nines d’infantil i primària, reforç lectoescriptura, educació artística, etc. teniu de dia 1 a dia 10 per informació i matrícules. Recordau que els grups són reduïts, màxim 5 alumnes, i que l‘Elefant és verd perquè la serp era verda.

Horari setembre:

 Matins; de dimarts a dissabte, de 10 a 12.30

Capvespres; de dilluns a divendres de 16 a 19:30

 Activitats per a Infantil i Primària:

– Anglès

– Educació artística.

– Reforç Lectoescriptura.

– Contacontes

Alumnes ESO i Adults:

– Classes d’anglès

*Intentarem adaptar-vos al màxim a les vostres necessitats pel que fa als horaris, per això no hi ha horaris preestablerts. En tot cas, us recordam que treballam amb grups molt reduïts i que es convenient apuntar-vos quan abans millor.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada