Neus Pou

NEUS POU DEL JUDO RENSHINKAN INICIA UN NOU CURS AL CENTRE DE TECNIFICACIÓ

Aquest curs passat ha estat un any molt profitós per Neus, arribant a la final pràcticament en totes les copes d’Espanya categoria júnior, a més aconseguint medalla de bronze a la final nacional sub 21 i 5 º posició en la categoria absoluta. Ella a vingut de vacances a la seva ciutat natal Manacor entrenant dia a dia en el club que l’ha vist créixer, el Renshinkan. Amb ella hem tingut aquesta xerrada perquè ens comenti les seves impressions d’entrenar a un centre d’alt nivell, un dels millor de tot l’estat nacional
Neus PouCom ha estat aquest any fora de Mallorca?
A nivell esportiu en principi bastant dur. En el Renshinkan entrenava diàriament 2 hores, i quan vaig arribar a València els entrenaments eren de 4 hores diàries.
A nivell personal pensava que seria més difícil, estic estudiant i no m’anyoro ja que m’he trobat molt a gust amb la gent d’allà

Com es això de 4h diàries?
Doncs els matins físic, al gimnàs o bé a la pista. 2h. i les tardes judo tatami 2 h mes.

Quin nivell de judo vares trobar allà?
Un nivell molt alt ja que tots els esportistes d’aquest centre són medallistes nacionals, la gran majoria campions d’Espanya i bastants d’ells amb medalles internacionals.

Va costar molt adaptar-te a aquest nivell?
Si molt, encara que aquí entrenava diàriament, allà essent un centre de tecnificació el nivell és molt alt i diàriament anava a la residència molt cansada.

Com va ser el teu canvi de nivell?
Quan vaig partir l’any passat jo tenia una bona base, allà trobant un nivell tan alt vaig aprendre moltes coses diferents a nivell de competició i millorant molt el que jo ja sabia.

D’on són els competidors d’aquest centre?
D’arreu del territori nacional, País Basc, Andorra, Andalusia, Canàries, França, Castella i Lleó, Aragó, Astúries, Extremadura, Múrcia, València i jo l’única Balear.

Objectius d’aquest any?
Quedar campiona júnior i aconseguir medalla sènior a les finals nacionals.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.