Jo també votaria per la independència de les Illes

És qüestió de dignitat. El fet de continuar amb els lligams que ens uneixen al govern central de Madrid de cada vegada és més perjudicial per als illencs.

No és qüestió de dretes o esquerres, sinó d’un sistema establert en el qual els habitants de les illes -juntament amb el País Valencià i Catalunya- sempre en som els perjudicats.

D’ençà l’any 79, hagi governat qui hagi governat, els illencs sempre hem estat al capdavant a l’hora de pagar imposts, i a la coa a l’hora de rebre les inversions per part de l’estat.

No cal tornar gaire enrere en el temps per comprovar-ho. Aquest mateix dilluns, el president d’Extremadura (del PP) atorgava una subvenció de 300€ a les dones majors de 75 anys. Sabeu qui pagarà en bona part aquesta subvenció? Nosaltres els illencs mitjançant el govern balear, que casualitats de la vida també és del PP. Això demostra que, governi qui governi a Madrid, mai ens han tractat igual, ni ens hi tractaran, a uns i altres.

Per altra banda, estau segurs que voleu viure a un lloc a on es limita de forma flagrant el dret que qualsevol dona hauria de tenir a avortar?, Voleu viure a un lloc a on hi ha una classe social dominant absolutament intocable i que fa i desfà com vol, mentre la resta hem de passar pel “tubo”?, Voleu viure a un lloc a on cada 4 anys es canvia la llei d’educació?, Voleu viure a un lloc a on es retallen drasticament els pressuposts educatius a l’ensenyament i en canvi es subvencionen escoles de l’Opus Dei a on està estipulat que un nin i una nina no poden anar a classe a la mateixa aula?, Voleu viure a un lloc a on es paga l’I.V.A. cultural més car de tota Europa?…

Fins aracla gent ha votat per continuar duguent aquest jou damunt el coll i que no es prengui cap decisió sense abans consultar-ho amb Madrid, esper emperò, que els partits illenc anomenats “sobiranistes” d’aquí al maig que ve i incloguin també el dret a decidir als seus programes electorals, per part meva podeu estar ben segurs que també votaria que sí a la nostra independència.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 comentaris a “Jo també votaria per la independència de les Illes

 1. 1) ¿Qué es “continuar duguent”?.2) ¿se trata de votar la independencia de las islas o de que los impuestos sean recaudados en Barcelona?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • 1)Continuar duguent/duent/portant. 2)Evidentment que els imposts es recaptarien a les Illes.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada