La previsió el temps, per Mateu Rigo

A continuació podeu veure quin temps ens espera aquesta setmana al nostre municipi, però també tres fotos de Pau Quina de la tempesta del passat divendres que almanco a Son Vives va deixar 20 litres segons ens informa ell mateix:

SAM_8767 SAM_8768 SAM_8769  enllaç a la predicció del temps

3 comentaris a “La previsió el temps, per Mateu Rigo

 1. No és que m’enteri molt del temps, però amb aquesta repuça calor que fa per setembre (crec que gens normal, perquè empermí en fa més que per agost) les tempestes venidores no poden ser terribles? Perquè a més l’aigua de la mar també not que està ben calenta…

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Bonas Pau,la veritat es que la T no se correspon amb el mes que esteim,anam 3 ° per damunt de lo que seria normal i s’aigo de la mar tambe esta mes calenta de lo que tocaria, pero aixo no basta,fan falta altres ingredients perque aixo esploti, aixo pot acabar amb unas bonas barrumbades o el que seria millor amb uns bons i ben fets aiguats, pero aquets dies, al menos, fins diumenge fara calor i molta basque i qualque bruixat de terra rotja,meam si a finals de setmana veim qualque cosa a nes models i a altres fonts que consult.
   Un altre cosa,veig que has mesurat els mm,els apuntas?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • Ja ja sí en Quina gran va posar un mesurador al nostre foravila. i de tant en tant els apunt sobretot per veure si ens omple l’aljub

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada