Menú de la setmana

 

MENÚ DE LA SETMANA

DIVENDRES dia 19, a les 17:30. ENGLISH & FUN. Jugarem en anglès a l’aire lliure: botarem, correrem i potser peguem qualque esclat (esperem que no!) mentre ens començam a familiaritzar amb la llengua anglesa de manera divertida i pròxima a l’univers dels nins perquè, quina millor manera d’aprendre que a través del joc?

FUNCIONAMENT i PREU: cal reservar plaça. Grup de màxim 5 nins. 5 euros per participant. Durada aproximada d’una hora.

EDAT RECOMANADA: a partir de 4 anys.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

DISSABTE dia 20, a les 10:30. TREBALLAM LES EMOCIONS a través del conte EL MONSTRE DE COLORS

FUNCIONAMENT I PREU: El monstre de colors ens servirà de punt de partida per aprendre a identificar les nostres emocions i les situacions que les provoquen. En acabar de treballar amb el conte farem un taller. Per un millor funcionament de l’activitat us pregam reservar plaça. 5 nins. 5 euros per participant. Durada aproximada d’una hora.

EDAT RECOMANADA. A partir de 4 anys.

MÉS INFORMACIÓ i RESERVES. L’Elefant Verd. Llibreria. C/Cardassar, 23. 600541778. lelefantverd@gmail.com

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada