L’equip de Judo de la guàrdia del rei ha entrenat al Renshinkan

Dimarts passat el tatami del Renshinkan va estar al màxim. La visita dels components de l’equip de la Guàrdia Reial va fer un punt de trobada de

diferents alumnes d’altres clubs de tots els indrets de la nostra illa.

La classe va ser de primera línia i tots van gaudir de fer el millor judo. La gran majoria dels membres d’aquest equip són medallistes en la fase final del Campionat d’Espanya militar així com també ells participen en la lliga nacional, i en el campionat d’Espanya absolut, per això tenen un nivell excepcional.

Ells gaudeixen de l’hospitalitat dels clubs mallorquins i ja tenen aquesta estada dins del seu programa d’activitats esportives, any rere any el seu punt de mida és Mallorca i la 1a quinzena de setembre. Possiblement al maig tornem fer una trobada però aquesta per competir, Trofeu Renshinkan.

2014-09-09 21.44.56

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada