La cançó de la setmana

Un poc de tecno sempre va bé en bon matí. Si algú s’acaba d’aixecar potser cregui que es troba en un after amb la música de KMFDM.

Aquest grup dels anys 90 és d’origen almeny, però establerts a Estats Units des de fa bastants d’anys. Va ser un dels grups dance punters dels anys 90 (juntament amb Ministry), a pesar que ells es defineixen més bé com un grup d’Ultra Heavy Beat. Les seves inicials signifiquen en alemany Kein Mehrheit Für Die Mitleid (“No sentis llàstima per la majoria”).
Personalment els trob un poc massa discotequers i industrials per podr dir que és un grup que m’agrada (Nine Inch Nails per exemple a pesar de ser industrials són molt més rock i per això m’agraden), però m’ha fet gràcia recuperar aquesta cançó que descobrí quan era ben jovenet (16 anys) a la banda sonora del film Policías Rebeldes (Bad Boys), ple de múscia negre i rap, però que també tenia aquesta raresa. L’alta dia la trobà per casualitat i vaig trovar que encara conservava el seu encant.
Us deix, idò, el tema Juke Joint Jezebel, que potser no sigui del gust de tothom, però en aquesta secció s’intenta premiar la varietat. I després del ritme rumber de Peret i la dolça veu de Madjo, no podíem posar una cosa més diferent. Que plogui per a tots els gustos, no?

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada