Mn. Jaume Mercant, nou rector de Sant Llorenç i Son Carrió

El passat dissabte dia 20 de setembre, el Bisbe Mn. Javier Salinas feia oficial el nomenament de Mn. Jaume Mercant i Simó, com a nou rector de les parròquies de Son Carrió i Sant Llorenç. Fa just un any el, 21 de setembre de 2013, a la missa presidida pel aleshores Vicari General Lluc Riera, Mn. Jaume Mercant va fer l’entrada oficial com a rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Son Servera. Aquest va ser el seu primer destí com a rector, a partir d’ara els serverins hauran de compartir el rector amb les parròquies de Son Carrió i Sant Llorenç des Cardassar. Per dur endavant la seva tasca comptarà amb l’ajuda del vicari Mn.Tomàs Mascaró.
Jaume Mercant Simó és llicenciat en Ciencias Eclesiàstiques (Filosofia i Teologia). El 14 d’octubre de 2007 fou ordenat sacerdot. Ha exercit a la parròquia de la Soledat -on fou ordenat-, així com a les parròquies de Peguera i es Capdellà. També ha estat el capellà de Son Dureta, del Cementeri Municipal de Palma, i de l’hospital de Caubet. Va ser vicari a la Vall de Sóller. El seu primer destí com a rector va ser a Son Servera, on no heu tingué fàcil, ja que els serverins feia més de 35 anys que tenien el mateix rector, Mn. Pere Pou, al qual substituí arrel de la seva sobtada mort. Amb aquest primer any com a rector s’ha anat guanyant l’estima dels serverins. Mn. Jaume és una persona molt treballadora, activa, i decidida que de ben segur afrontarà el nou repte amb il•lusió i ganes de servir a la nova comunitat pastoral.
Entrada Mn. Jaume Mercant Son Servera 21-09-2013 024

Entrada Mn. Jaume Mercant Son Servera 21-09-2013 036

Entrada Mn. Jaume Mercant Son Servera 21-09-2013 038

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada