Festes del turista 2014

Feu “clic” per a veure el programa: PROGRAMA FiESTAS DEL TURISTA2014. Dimecres dia 24 de setembre, el President del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Mateu Puigrós acompanyat pel Vicepresident i batle de Son Servera, Antoni Servera, del president de l’Associació Hotelera de Cala Millor, Sr. Gabriel Nebot i els regidors de turisme dels respectius ajuntaments, Sra. Marga Vives i Sr. Nicolau Bordal, han presentat a l’Auditòrium Sa Màniga el programa de les Festes del Turista 2014, que enguany celebrà la XXV edició. 

Més o manco es faran les activitats que han tingut èxit els darrers anys, com és el correfocs que enguany es farà al Parc de la Mar, la Nit de Tapes comptarà amb més restaurants i hotels participants. Com a novetat han presentat la música al carrer que contarà amb actuacions en directe de grups de pop rock, jazz, soul, etc. La intenció és oferir un espectacle musical a peu de carrer per animar els comerços, restaurants, i hotels de la zona. A més tots els hotels ofereixen al clients sopars i espectacles de gala.

El batle Mateu Puigrós ha destacat que un any més serà possible oferir a l’Auditòrium Sa Màniga l’actuació d’un ballet flamenc, enguany el “Ballet Flamenco de Andalucia” dirigit per Rafela Carrasco, gràcies al conveni signat amb el Ministeri de Turisme de Madrid que es fa càrrec de les despeses del viatge entre altres ajudes.Presentació festes turista 23 -09-2014 014

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada