Joana Maria Camps, cessada

El Consell de Govern d’avui President del Govern ha cessat la consellera d’educació, Joana Maria Camps i ha nomenat com a nova consellera, Núria Riera, que fins ara havia estat al front de la Conselleria d’Administracions Públiques.

Un comentari a “Joana Maria Camps, cessada

  1. Ja sé que l’Assemblea de professors ho demanava i és segur que aquesta dona, experta potser en altres temes, però no en educació, no hauria d’haver estat mai al capdavant d’una Conselleria d’Educació, però ella és el menor dels problemes a solucionar. Vull dir que el fet de llevar-la no canviarà res si des del PP no hi ha un canvi d’actitud o rumb, na Camps era senzillament la “titella” del president i feia el que li deien. El problema que tenim és molt més profund malauradament… Així que no m’agaf la notícia amb excessiu entusiasme…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada