Tapes a Son Carrió

Divendres, dia 26 de setembre, a les 20.00, les tapes a la plaça Mossèn Alcover, encetaren els actes de les festes de Sant Miquel Arcàngel. Nombrosos assistents degustaren els plats dels restaurants participants: Es Torrent, Cas Patró, Can Jeroni, bar de la 3ª edat, BiBaBo, Cala Moreya, Happy, Sport i els organitzadors AGV carrioners.es amb el vi preparat. L’animació musical a càrrec del grup de rockabilly “Black Cats”, un luxe poder ballar i escoltar aquest grup. La botiga de Cas Coix tenia les tapes preparades a la plaça de l’Església amb una festa fotocall per a l’elaboració del calendari de 2015 i a les 12 de la nit presentaren l’equip de futbol-7 de Son Carrió 3Enginyers, després de molts d’anys sense equip propi a Son Carrió.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada