Destapa’t i explota el teu potencial!

Aquests dissabte acaba el termini d’inscripció (necessari per poder disposar de l’adient material didàctic) del primer taller del programa . Es l’inici d’un conjunt de tallers alternatius que ses Sitges, amb col·laboració amb l’Elefant Verd, proposa per a aquest nou curs 2014/2015. Reflexionem plegats, parlant d’educació!. D’aquesta educació, orientada pels “nous paradigmes” que ens ha de preparar per afrontar la incertesa que ens ofereix el futur.Tallers oberts a tothom, gratuïts, dinàmics, autònoms (encara que reacionats) i amb compromís d’acció personal (la única que depèn de nosaltres). Vet aquí el programa general

DestapatEA-ProgramaI el programa del taller d’aquest primer taller de dia 11/10/2014

Taller 1I esteu ben convidats!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada