Prèvia: Cardassar-Campanet

Diumenge degut a la presentació el Cardassar jugarà el seu partit de lliga davant el Campanet a les 12:30 h. Primer es presentaran totes les plantilles del Carde i la remodelació del camp, llavors es jugarà el partit de Preferent i finalment es farà una torrada per a tothom que hagi adquirit el tiquet.

El sorprenent Campanet visita el remodelat Moleter per seguir amb la seva bona ratxa. Els de Mut a la fi jugaran al Moleter un cop acabades les obres i voldran aconseguir endur-se’n els tres punts al seu camp.

Breus:

– S’ha jugat la segona jornada de Champions.

– Aquest cap de setmana comença la Lliga Endesa

A vegades la veritat fa mal…

Un comentari a “Prèvia: Cardassar-Campanet

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada