Aquesta pel·lícula m´ha agradat: Patch Adams

Conversant amb una participant de la quarta edició de les jornades de “Educació per la vida” que han tingut lloc aquest cap de setmana a Pollença, em va comentar l’impacte que havia suposat per a ella i per a molts dels assistents la conferència realitzada per en Patch Adams.

Potser a la majoria aquest nom no us dirà res, però si fem esment de que és l’inventor de la “laughter therapy” (teràpia de la rialla o rialloteràpia), de ben segur la cosa canviarà.

images patch-adams-3 patch_adams_100 patch5a patch_portada

Patch_3

Patch Adams a l’actualitat. Com podeu veure, geni i figura

Podríem passar hores i hores parlant d’ell i la seva vida, però en lloc d’això us remetré a la pel·lícula homònima de l’any 1998 i protagonitzada per Robin Williams (tot i que fisicament són el dia i la nit) entre d’altres grans actors.

Amb aquest film us assegur que riureu, riureu, riureu, plorareu de ràbia, riureu, riureu, plorareu d’alegria (2 vegades) i com no, acabareu amb una bona rialla. La película està basada en fets reals de la vida d’aquest doctor.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada