Comunicat de l’AMIPA de l’escola Mestre Guillem Galmés

Des de l’AMIPA Mestre Guillem Galmés us volem comunicar que el passat dimarts 23 de setembre, tingué lloc la primera reunió del curs 2014-2015.

Immersos dins la preocupació de com afectarà el TIL, la LOMCE i les posteriors resolucions judicials en el dia a dia dels nostres fills i filles a l’escola, des de l’Associació iniciam el nou curs amb voluntat i força.

Atès l’ordre del dia de la reunió, es presentà l’estat de comptes de l’Associació i el calendari de les activitats extraescolars que des d’aquí es promouen. També es van perfilar les activitats/celebracions en les quals l’AMIPA hi col•labora com són els bunyols per les Verges, la xocolatada per Nadal, Sant Antoni, el final de curs i les festes de la Mare de Déu Trobada.
Finalment, es va informar que finalitzava el període de mandat del càrrec de president i secretari que ocupaven respectivament en Serafí Lliteres i na Maribel Muñoz. Tot i no haver-hi uns candidats clars per prendre el relleu, les persones elegides entre tots els assistents foren na Francisca Pilar Puigròs que ocuparà el càrrec de secretària i na Marta Nebot el de vice-presidenta.

Per tant, la junta directiva de l’AMIPA Mestre Guillem Galmés queda així:
Presidenta: Francesca Ramón
Vice-presidenta: Marta Nebot
Secretària: Francisca Pilar Puigròs
Tresorera: Francisca Soler

Des d’aquí volem reconèixer la feinada i dedicació de les dues persones que surten de la junta directiva, les quals, com moltes altres, han dedicat part del seu temps a millorar i facilitar l’entorn educatiu del qual participen els nostres fills/es. I també volem donar la benvinguda als pares i mares d’infantil, que tot just els seus fills/es acaben de començar a 3 anys. Us animem a la resta a seguir participant.

2 comentaris a “Comunicat de l’AMIPA de l’escola Mestre Guillem Galmés

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada