Aquesta setmana música i espectacle amb La Junge Camerata i “El príncep feliç” d’Oscar Wilde

Dijous 16 d’octubre a les 20h. tendrem el concert de La Junge Camerata Academica Sant Llorenç. Preu: 3€.

Fundada l’any 1999 per Isabel Morey i Neil Fellows per donar als seus alumnes la possibilitat de tocar en conjunt des de la primera classe de violí, per aquest motiu, enguany cel.lebra el seu 15e aniversari de la seva formació. Els membres de l’orquestra reben classes del mètode Suzuki. Actualment treballen per a l’orquestra quatre professors, i està integrada per més de 100 alumnes, una part dels quals participa en aquest concert de Mallorca. L’Orquestra és convidada per fer concerts per tot Europa, per a ocasions molt especials. El 2011 va ser reconeguda com a Escola exemplar de la Deutsche Suzuki Gesellschaft.

Enguany, com a novetat, els acompanyen els nins de Musica Altona Hanburg dirigits pel Gino Romero Ramírez.

Dissabte 18 a les 18h. els més petits podrán disfrutar de l’obra d’Oscar Wilde: El príncep feliç. Preu: 7€. Per a majors de 6 anys.

El Príncep Feliç és la història d’una majestuosa estàtua que domina una ciutat. Aquesta havia estat un Príncep amb una vida fàcil i luxosa, completament despreocupat del que passava més enllà dels murs del seu castell. Ara resta lligat a aquella escultura immòbil i sumptuosa, banyada en or i amb pedres precioses. Però ara ja no és feliç. Des del seu privilegiat turó, pot observar la misèria de bona part dels habitants de la ciutat, la pobresa que abans desconeixia, ara es converteix en el seu dolor i cada nit plora carregat d’impotència per no poder ajudar-los.Un dia, una oreneta que passa per la ciutat de camí cap a Àfrica, es refugia als peus de l’estàtua per passar-hi la nit. Quan veu la seva tristesa se’n compadeix i accedeix a ajudar-la, tot i sabent que no té gaire temps, l’hivern ja és aquí i ha d’emigrar cap a les terres càlides on les companyes l’esperen. L’oreneta, guiada pel Príncep, va arrencant tots els materials preciosos que el recobreixen per portar-los a les persones que ho necessiten. Una lliçó d’humanitat, d’amor i de generositat.

Ha rebut premis com: Premi a la Millor Adaptació Teatral de la Fira de FETEN (Gijón) i el Premi al Millor Espectacle, a Titeremurcia.
Després de la funció es farà una xerrada amb la companyia.
 10578343_816368541749112_1279813018_o mtd_84_0_thumb

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada