Què en trobau?

No, no és una foto de cap mercat al carrer; tampoc és una parada de càritas (a pesar que algun espavilat s’ho pensàs); ni tan sols hi ha a prop cap contenidor ni punt verd, senzillament és el caramull de roba que algú (per anomenar-lo d’alguna manera) es deixà ben enmig de la  carretera vella de Son Vives.

Mirau que hem fet punts verds (i fins i tot contenidors a foravila), però es veu que hi ha gent que ho desconeix i encara es creu que el fems o “el que sobra a ca un” s’ha de tirar a la primera camada que es troba. I ja s’arreglaran…

I vosaltres què en trobau?

Un comentari a “Què en trobau?

  1. Es veu que sí que funciona Car d.cat per denunciar coses. Va ser publicar aquesta notícia i en pocs dies llevaren la roba. Content, idò, que serveixi com a plataforma per a què les denúncies ciutadanes tenguin ressò.

    Supòs que ha estat l’ajuntament (medi ambient) qui ho ha llevat i a pesar que alguns em diuen que és la seva feina i era la seva obligació, no està de més ser agraït i donar les gràcies. Quan es fan les coses bé també s’ha de saber dir.

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada