Nova enquesta de Card.cat

Ara que es diu que és ben hora de fer un canvi en política amb l’objectiu d’aconseguir una nova democràcia, més participativa, oberta i propera a la ciutadania, ha arribat l’hora que la gent es mulli i digui fins a quin punt estaria disposat a implicar-se o si senzillament passaria (o trauria només el nas quan el tema l’afectàs de prop).

Això és el us demanam amb aquesta nova enquesta. Fins a quin punt t’implicaries en la política el poble en el cas hipotètic que els partits locals fessin reunions obertes, participatives i decisòries.

Si els polítics locals fessin reunions informatives i decisòries, hi aniries?

  • (73%, 38 Vots)
  • Només per aquells temes que m'afectassin a mi personalment (19%, 10 Vots)
  • No (8%, 4 Vots)

Nombre de votants: 52

Loading ... Loading ...
Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada