La cançó en català de la setmana (62) Gerard Quintana i Xarim Aresté-Ara o mai

A causa de la censura televisiva que ens toca viure a les Illes, i a la poca atenció tant cultural com infantil a la que ens te sotmesos la televisió pública de les Illes Balears, sovint se’ns passen estrenes musicals com aquesta d’avui.

Ara o mai forma part de l’àlbum músical Tothom ho sap que el

sempre genial Gerard Quintana ha realitzat conjuntament amb Xarim Aresté.

tmp_3092-Quintana-Text-galerada-mesclar-tipografiques_ARAIMA20140305_0054_87-887166778El videoclip de la cançó està localitzat a tres paradisos naturals: Cap de Creus, Cadaqués i La Garriga. N’existeixen dues versions, una de curta en forma de cançó i una més llarga en format de curtmetratge. Tot seguit podeu veure’ls.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada