El departament de Medi Ambient convidat a explicar la gestió dels residus urbans a representants del govern de Xile.

El passat dia 31 d’octubre va tenir lloc una trobada a la Conselleria de Medi Ambient, entre la directora general de Medi Natural, Educació Ambiental i Canvi Climàtic, Neus Lliteras, i una delegació de polítics i tècnics mediambientals del Govern de Xile per tractar temes relacionats amb la recollida i el tractament posterior de residus.
El municipi de Sant Llorenç des Cardassar, juntament amb la Mancomunitat del Pla, varen ser convidats per la Conselleria de Medi Ambient per explicar com s’està duent a terme la recollida selectiva en els municipis i quins són els principals resultats obtinguts arran de les polítiques que s’apliquen.
Des de l’àrea de medi ambient es van poder explicar tots els detalls de la informatització del sistema de recollida de residus (visor de rutes, pesatges de contenidors, geoposicionament …), les campanyes del servei de recollida porta a porta en els nuclis d’interior i també el servei de recollida selectiva als grans productors, així com també els resultats de reciclatge.

fotoNoticia.asp

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada