Un novembre de teatre i dansa a sa Màniga

Aquest novembre, l’Ajuntament de Sant Llorenç presenta una programació a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor que destaca per la gran qualitat escènica. Podeu consultar tot el programa a la web www.samaniga.es.

En aquest sentit, el dissabte 8 de novembre la família podrà gaudir d’un espectacle meravellós per a infants (a partir de 9 anys) i adults: FRANKESTEIN (Víctor i el monstre), de la companyia Ferreret Teatre. Les entrades costen només 5 €.

El dissabte 15 de novembre arriba BAMBI, de la companyia Mallorca So. Tot un clàssic que no es poden perdre els més petits (de 2 a 9 anys), acompanyats de pares i padrins. Les entrades costen només 6 €.

El dissabte 22 de novembre la companyia de dansa de Maria Antònia Oliver proposa el seu darrer espectacle de dansa/teatre MALMENATS. Es tracta d’una reflexió sobre els papers que ens toca jugar en aquests temps de crisi i transformació. L’entrada és gratuïta.

Finalment, el dissabte 29 podreu veure teatre de la millor qualitat amb LAS HERIDAS DEL VIENTO, de Talycual Producciones (Madrid), amb Kiti Mánver i Dani Muriel. Una obra amb actors excepcionals, plena de drama i que un bon aficionat al teatre no es pot perdre. Les entrades costen només 12 €.

L’oferta cultural a sa Màniga també comptarà amb una nova exposició, a partir del 19 de novembre, BÒN A TIRER, amb obres d’artistes internacionals i nacionals.

foto las Heridas_Cartel

Les entrades dels espectacles estan disponibles a la taquilla o al telèfon 971 587373.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.