Setmana de la biblioteca, 2014

BIBLIOTEQUES MUNICIPALS

EXITOSA SETMANA DE LA BIBLIOTECA 2014
806 INFANTS I 157 ADULTS HAN ASSISTIT A LES ACTIVITATS

Un any més les biblioteques del municipi hem celebrat la SETMANA DE LA BIBLIOTECA, aprofitant que el divendres 24 d’octubre era el DIA DE LA BIBLIOTECA. Varem organitzar tota una sèrie d’ activitats , unes incloses dins el programa biblioteca-escola, i que s’han fet dins horari escolar i unes altres dins horari de capvespre i de lliure assistència.Biblioteca4
Aquest any l’oferta ha estat variada:tallers musicals(ARTEFACTES MUSICALS), contacontes(L’ÓS QUE SETMAVA ELS LLIBRES,CANTANTS ANIMALADES), contacontes amb titelles(EL REGAL) contacontes en anglès(MILLIE POTTER GOES TO THE CIRCUS,JAXK AND THE BEANSLALK AND MORE, contacontes per els més petitons de les escoletes(I LA LLUNA VA SOMRIURE), espectacle teatral (CONTES DE L’ UNIVERS).
El número de persones que han gaudit de les activitats ha estat de 806 infants i 157 adults
Aquestes activitats han estat subvencionades majoritàriament per el Centre Coordinador de Biblioteques del Consell de Mallorca i algunes per l’ Ajuntament.
L’objectiu de la programació d’aquestes activitats és que hi hagi interconnexió amb l’escola i evidentment que les biblioteques arribin a la major part de la població possible.
Novembre 2014
Maria Isabel Pont
Bibliotecària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.