Manuela es presenta com a candidata del PP

Sembla que els vents de renovació no han arribat al consistori llorencí. Si fa poc publicàvem que el nou partit de PI l’encapçalaria un vell conegut, Antoni Aguilar; que el PSOE tornaria esat liderat per na Maria Pastera; ara hi hem d’afegir que Manuela Meseguer repetirà com a candidata del PP. A això hi hem d’afegir, que segurament en Mateu Puigròs repetirà en el GISC i na Dolors en el PSM. 

Com veis, idò, de renovació poca. Si bé he de dir a favor seu que actualment deu ser ben mal de fer trobar algú que vulgui liderar alguna formació política amb la mala fama que s’han creat (ho dic pels distints casos, a nivell autonòmic i estatal, de corrupció que han anat sortint a la llum). Pinten bastos en el món de la política!!!

Aquí teniu l’enllaç a la notícia de na Manuela, del Diario de Mallorca: enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada