Més de 200 escolars de Son Carrió i sa Coma han anat al teatre a l’Auditori sa Màniga

Aquest dijous, 13 de novembre, la majoria dels nins i nines d’Educació Primària de les escoles de Son Carrió i Sa Coma han assistit a una funció de l’obra Smile, de la companyia Teatro La Sonrisa, de Burgos. Una activitat que l’Ajuntament de Sant Llorenç ofereix dins el Programa d’Activitats

Educatives a l’Auditori. Smile és un espectacle de clown amb veu i piano en directe, en el qual un empresari de l’espectacle dels anys 30 a prop de la ruïna vol aixecar la seva empresa contractant una gran diva estrangera i excèntrica. Amb l’ajuda del seu pianista, amb qui duu fent feina tota la vida, intentaran tirar endavant l’espectacle amb una infinitat de situacions hilarants en els assajos previs. Després de la funció, hi ha hagut un col·loqui entre els escolars i la companyia, que amb aquest espectacle va obtenir la Menció al Millor Espectacle Infantil de la Fira de Teatre de Castella i Lleó.

4fotonins

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada