Concerts en honor de la patrona dels músics, Santa Cecília, a Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera

MANACOR El director de la Banda de Música de Manacor, Eduardo Bernabeu, ha decidit celebrar la festivitat dels músics organitzat un Concert de Música de Cambra (membres de la banda) a l’Auditori de l’Escola de Música de Manacor pel dimarts dia 18 a les 20 hores a les 21 hores assaig general per a Santa Cecília (portes obertes), el tradicional Concert de Santa Cecília que serà el diumenge dia 23 de novembre a les 20 hores a l’església de Crist Rei.
El concert tindrà dues parts: conjunts de cambra de músics de la banda (metalls, fusta, percussió) i a la segona part del concert la Banda de Música, juntament amb la Coral infantil de l’Escola de Música de Manacor, i la Coral infantil de l’Escola de Música de Porto Cristo, tocaran: Chess, El caragol Mi-Fa-Sol, i el Do-Re-Mi de “Sonrisas i Lágrimas”.
Eduardo Bernabeu – director Banda de Música de Manacor
Eduardo Bernabeu director Banda de Música de Manacor
Banda de Música de Manacor i banda de música d'Altea la Vella Alacant
Banda de Música de Manacor i Banda de Música d’Altea la Vella

SANT LLORENÇ DES CARDASSAR El concert de Santa Cecília de la Banda de Música de Sant Llorenç des Cardassar, tindrà lloc el dissabte dia 22 de novembre a les 20 hores a l’església parroquial. Durant el transcurs del mateix s’estrenarà una obra del músic, professor, i compositor llorencí Antoni Genovart, “Cançó del xeremier”, baix la batuta del director de Damià Muñoz, a més de tocar, entre altres temes, una peça per clarinet i banda “Concerto por clarinete d’Artie Shawn”. El clarinet solista serà Joan Sbert Ferrando.
Damià Muñoz director banda de música Sant Llorenç des Cardassar
Damià Muñoz director Banda de Música de Sant Llorenç
Concert Turista bandes Son Servera i Sant Llorenç 20 -09-2014 065
Bandes de Música de Son Servera i Sant Llorenç
Joan Antoni Ballester director Banda de Música Son Servera
Joan Antoni Ballester director Banda de Música Son Servera
SON SERVERA El director de la Banda Música de Son Servera Joan Antoni Ballester, ha programat el concert de Santa Cecília 2014 amb la temàtica “Jazz a Banda”. La banda comptarà amb la col•laboració de la cantant Gina Calpin. El concert tindrà lloc el proper diumenge dia 16 de novembre a les 19 hores, al Teatre La Unió de Son Servera (entrada gratuïta).
Els aficionats a la música de banda tenen l’oportunitat d’assistir (gratuïtament) a tots els concerts, ja molt acertadament els directors els han programat per a dies diferents.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada