Gran èxit de la Diada de les brodadores a Sant Llorenç

Aquest any 2014, commemoratiu a la temàtica dels brodats, ha estat com retornar a través del temps per recordar una tradició tan arrelada a la nostra cultura com és la tècnica dels brodats. La principal protagonista és la dona treballadora, que amb el seu esforç i treball ha format part de la història de la cultura mallorquina.

Ahir diumenge, a Sant Llorenç, es va viure una Diada molt intensa, on tots els visitants pogueren tocar de primera mà aquest món dels brodats i poder veure la complexitat d’aquest art tan elaborat.

Hi va haver tallers, demostracions de brodadores expertes, dolços artesans, escultura en viu i música de xeremiers que acabava de completar l’ambient tan festiu que es podia sentir.

La Diada va acabar amb una desfilada de roba que podia transportar Els espectadors a través de les diferents èpoques on la presència del brodats sempre ha estat present. Tot gràcies al fet que tallers i particulars deixaren les seves peces més preciades perquè tots poguéssim gaudir de l’experiència.

Per acabar, la clausura va ser a nota de jota i boleros; ja que a tota festa mallorquina no hi pot faltar el Ball de bot.

Volem donar les gràcies a tots els que féreu possible que la Diada d’ahir ens fes gaudir tant: de saber d’on venim i valorar el nostre passat que ens ha acompanyat fins al present actual.

Seguidament trobareu els enllaços dels diaris d’avui on surt la notícia:

Última Hora

Diario de Mallorca

xerem broda broda1 brodador brodador1 brodador3 caliu desfil dolç dolç1 escultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.