Mai MÉS

10 dies després de les primàries de MES, com a militant d’Esquerra Republicana i tenint en compte els fets posteriors puc dir que:

Per jo (no parl en nom del partit) la gent del PSM i IV ja us podeu quedar tots els llocs, del primer fins al darrer. No faig comptes participar en campanya amb una militància que li ha fet el joc a la cúpula del seu partit quan aquesta li ha demanat que votessin conjuntament per fotre’ns a nosaltres i a més han premiat a n’Agustina Vilaret pels serveis prestats durant aquests dos anys. Jo mai ho hagués fet, mai.

Tampoc no hagués consentit que el president del meu partit, tractés als vostres com ho han fet ells. Ha estat del tot patètic, comprovar com atacàveu una vegada i una altra a en Joan Lladó, que ha hagut de suportar insults, menyspreus i falsedats, provinents de gent que ni el coneix ni l’ha vist en la seva vida. Tot el meu suport per a en Joan, a qui conec de fa molt i de qui puc afirmar que ha tengut un comportament exemplar al capdavant d’Esquerra Republicana tots aquests anys (i que sigui per molts més).

Per acabar, i com a opinió personal, només dir que m’estranyaria molt que amb aquesta actitud, que jo suposava només era de la cúpula del partit però ha quedat palès que arriba també a la majoria de la seva militància, arribéssiu a bon port. No crec que aquests fets us beneficiïn en res. A partir d’ara ja ningú se’n fiarà de vosaltres.

 

6 comentaris a “Mai MÉS

 1. Not que encara estàs ben enfadat! T’espassarà amb el temps ja veuràs.

  Crec que al final tothom va fer joc ” polític=brut” i va guanyar el més poderós, com sempre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • No, no estic enfadat. És una reflexió en fred i ben meditada. I et puc aseegurar que no soc dels que es venen les idèes per un sou ni dels es fan anques enrere.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 3 vots)
 2. Observant-ho des de fora i en vista dels vots que va obtenir a Mallorca Esquerra Republicana a les darreres eleccions europees -potser molts d’ells procedents del PSM- , crec que la direcció del partit d’Oriol Junqueres no consentirà perdre un aliat a les Illes. O sigui, que en Lladò haurà d’acotar el cap.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -1 (de 3 vots)
  • Tot i que algun diari va tenir paraules demblants a les teves quan un membre baixà de Barcelona a la darrera assemblea d’Esquerra Republicana a les Illes la setmana passada, aquesta persona ho feu just a títul informatiu.
   La tradició confederal del partit a on cada territori decideix sobre ell mateix no li permetria fer això que dius, ni mai ho han intentat. A les Illes decidim els militants de les Illes.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 4 vots)
 3. Contrasta l’encertada visió estratègica que té ERC a Catalunya (edificant un projecte d’esquerra nacional integrador) amb la de Mallorca (almenys l’oficial, que no té perquè ser la majoritària). La confiança que tenc amb l’equip d’Oriol Junqueres me fa ser optimisma i creure que la direcció nacional acabarà posant seny per sobre del rancor, per cert, tan ben exemplificat en aquest article. Keep calm.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada