Mercadet de nadal i mercadillo vintage

Maria Domenge i Laura Rodríguez Vaquer

Falta poc per les festes de nadal i des de l’associació de comerciants ja esteim preparant el tan esperat “Mercadet de nadal” que serà el proper 14 de desembre. El lloc, com cada any, serà a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Recordar-vos que el mateix dia hi haurà per primera vegada el “Mercadillo Vintage” a la plaça de l’Església i carrer Major. Un mercadet amb encant on hi podreu trobar vertaders tresors. Vos recordam que per participar-hi es nessessària prèvia inscripció (www.facebook.com/mercadillovintagellorenci o al 630058920) .

Ambdós mercadets obriràn al públic a les 11:30h del matí i durant tot el dia es podrà aprofitar per fer les tan esperades compres nadalenques. Podreu trobar articles, prendes i dolços per regalar o un auto regal perfecte!

A les 12h del migdia hi haurà un espectacle de dansa que sorprendrà als visitants. Serà a la cantonada del bar Olímpic amb el títol de SAÏDIA i el capvespre a partir de les 16h hi haurà diverses actuacions del Gimnàs AZORGYM.

Vos hi esperam!!

nadal 2014

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada