Nova Junta Directiva de l’AMIPA al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

El passat 24 d’octubre va quedar constituïda la nova Junta Directiva de l’AMIPA al Col•legi Públic Punta de n’Amer de sa Coma. Durant poc més d’un mes han treballat per completar la infraestructura legal de l’AMIPA i modificar els estatuts, situació bancària, modificació del domicili fiscal, creació de nous socis, etc.
Els nous components de la Junta Directiva són: presidenta Macarena Valero; vicepresident Juan Bordoy; secretaria Aina M. Ballester; tresorera Cristina Mascaró; vocals Sharon Domínguez, Antònia Brunet, i Marisa A. Sánchez. Tots ells treballen amb ganes i il•lusió per a millorar i potenciar les activitats extra escolars, així com col•laborar amb la direcció del centre a benefici dels escolars. De moment ja han contractat una persona per ajudar a l’escoleta matinera, a més els agradaria poder comptar amb escoletes de Nadal, Pasqua, i estiu.
El CEIP Punta de n’Amer de sa Coma és una escola multicultural amb nins i nines de 18 nacionalitats diferents, per aquest motiu volen aconseguir la col•laboració dels pares perquè els alumnes puguin conèixer les diferents cultures.
El passat dia 22 de novembre, festivitat de Santa Cecília, l’AMIPA va organitzar una actuació musical pels alumnes i pels propers dies 6 i 8 d’aquest mes de desembre han preparat un taller de postals i decoració nadalenca, i pel divendres dia 19 un taller de galetes i cuina de Nadal.
Junta directiva AMIPA

Un pensament a “Nova Junta Directiva de l’AMIPA al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.