L’escola de Sant Llorenç contribueix amb la campanya “El Rebost” de Caritas

Avui matí els infants de l’escola d’infantil i primària Mestre Guillem Galmés han fet entrega a CÀRITAS Llevant els aliments recollits en motiu de la CAMPANYA DEL REBOST.

En nom de l’AMIPA Mestre Guillem Galmés estam molt contents de col·laborar en aquesta iniciativa solidària i som conscients de l’esforç que fa aquesta ONG en millorar i dignificar l’ajuda d’aliments per persones en situació de necessitat. Per això recordam que el lema de la campanya de Càritas Mallorca d’aquest any és: Deixa’m triar el que necessit. I en aquest sentit vos animam a seguir col·laborant tot l’any, fent-nos arribar a l’AMIPA del centre productes com oli, briks de brou, llet, galletes, conserves i productes d’higiene personal i de neteja de la casa, i els farem arribar als Centres de Distribució d’Aliments.

Gràcies als que heu col·laborat amb els vostres donatius, us desitgem a tots i a totes Bon Nadal!

La directiva
AMIPA Mestre Guillem Galmés

image01

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada