Premis Premsa Forana

XVI CONVOCATÒRIA DELS PREMIS PERIODÍSTICS PREMSA FORANA DE MALLORCA

L’Associació de Premsa Forana de Mallorca (APFM) torna a convocar enguany els Premis Periodístics amb l’objectiu d’estimular les publicacions membres i premiar la seva qualitat. Els Premis Periodístics compten amb el patrocini del Institut d’Estudis Baleàrics, del Govern Balear, i es regiran d’acord amb les bases següents:

1.- Els treballs per prendre part en aquesta convocatòria hauran de ser publicats en llengua catalana en les publicacions associades a l’APFM entre dia 1 de gener de 2014 i 31 de desembre de 2014.

2.- S’estableixen cinc modalitats, corresponents a:

  • a) reportatge
  • b) entrevista
  • c) fotografia
  • d) opinió
  • e) disseny a la millor pàgina

3.- El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 31 de gener de 2015.

4.- Cada publicació podrà presentar un màxim d’una proposta per categoria. Cal enviar a la seu de l’APFM tres exemplars de les revistes en les quals s’han publicat els treballs, juntament amb una carta en la qual es detalli a quins premis s’opta.

5.- Cadascun dels treballs premiats –un per a cadascuna de les cinc modalitats– estarà dotat amb 250 euros i un diploma acreditatiu. Els dos finalistes de cada categoria tindran un diploma.

6.- La Junta Directiva de l’APFM designarà els components del jurat.

7.- El lliurament dels premis es farà en el marc de la Diada de Premsa Forana, que se celebrarà en el mes de maig de 2015.

8.- Els participants vénen obligats a acceptar les presents bases. En el cas que hi hagués algun cas no previst, la Junta Directiva de l’APFM ho resoldrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.