Dol a l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El passat dia 22 de desembre de 2014 va morir a sa Coma als 97 anys, Antònia Brunet. Madò Antonina, com era coneguda popularment, va néixer a Son Servera i els darrers trenta-cinc anys de la seva vida va viure a sa Coma juntament amb la seva filla. Gràcies a la creació de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer l’any 2002, els darrers anys de la seva vida va poder comptar amb nombrosos amics i amigues. Era una dona alegra i divertida que li agradava molt cantar. Va formar part de la Coral de l’associació fins als 95 anys.

Foto del concert de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer a Son Carrió el 29 de setembre de 2010. Madò Antonina asseguda a la primera fila.
29-09-2010 Concert Son Carrió Coral Gent Gran Punta de n'Amer
A més, madò Antonina era tota una experta amb les cartes acudia a diari a jugar al club i participava de totes les activitats. Els dos darrers anys de la seva vida les seves amigues Catalina i Lidia, s’encarregaven d’acompanyar-la al club i els dissabtes que el club estava tancat acudien a ca seva a fer la partideta de cartes. El seu record i la seva alegria serà recordat sens dubte per totes les persones que gaudirem de la seva amistat.

ANDREU GOMILA “Beia”
Andreu Gomila
El passat 30 de desembre de 2014, l’associació perdia a un nou soci i col•laborador n’Andreu Gomila “Beia”. N’Andreu va néixer a Manacor juntament amb la seva família es va arrelar a S’Illot on regentaren un bar, per més endavant passar a fer feina als hotels. Sempre va mostrar un gran interès per S’Illot i sa Coma. Col•laborà activament durant anys amb la cavalcada de sa Coma manant la carrossa dels Reis d’Orient. Pel que fa a l’Associació de la Gent Gran va construir la primera carrossa de Sant Antoni que va participar a les Beneïdes de Son Carrió el 17 de gener de l’any 2003 (a sa Coma les primeres beneïdes es celebraren l’any 2006). Era un gran amic que sempre estava disposat a ajudar, tot i els seus greus problemes de salut, no perdia mai la seva contagiosa alegria. No es queixava mai.
Durant 12 anys n’Andreu va acudir a diàlisis a l’Hospital de Manacor i va entrar en llista d’espera per poder ser receptor d’un transplantament de ronyó que no arribava mai. Quan fa poc més d’un any s’obria una porta a l’esperança a l’Hospital Clínic de Barcelona ja va ser massa tard per ell. Va ser una gran persona que va viure de manera cristiana la seva malaltia i sempre intentà ajudar i donar coratge a la família i amics.
A més de madò Antonina i n’Andreu el passat mes de desembre va morir en Joan Bonet, nat a Porto Cristo i resident a sa Coma des de feia molts d’anys. En Joan els darrers anys no podia anar sovint al club ja que va cuidar fins el dia de la seva mort, de la seva companya Lluïsa, afectada d’Alzeimer.

Un comentari a “Dol a l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada