L’Ajuntament informa de les normes pels foguerons durant les festes de Sant Antoni 2015

Mateu Puigròs Sureda, batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar,

Informa a tots els veïns i veïnes de Sant Llorenç de les normes que s’hauran de complir per a la realització de fogueres en la nit de Sant Antoni i durant el mes de gener.

NORMES BÀSIQUES:

  1. Les persones o associacions que desitgin realitzar un fogueró, presentaran la sol·licitud corresponent en el registre d’aquest Ajuntament i delegacions abans de les 13:00 hores del dia 12 de gener, assenyalant el lloc elegit, així com el nom, direcció i telèfon dels responsables de l’organització, que hauran de cuidar els voltants.
  2. La sol·licitud ha d’anar acompanyada d’un plànol de situació de l’espai públic (en el privat no es necessita plànol) en el qual es situarà el fogueró, així com de la situació de tots els elements, que a més del fogueró, es col·loquin en l’espai autoritzat.
  3. El volum de combustible del fogueró no sobrepassarà els vuit (8) metres de perímetre (2.5 m de diàmetre) ni els dos (2) d’altura.
  4. La separació entre els foguerons i els edificis, cotxes i arbres serà, com a mínim, de tres (3) metres.
  5. Es prohibeix situar el foguerons sota de línies elèctriques o telefòniques, així com als voltants de locals en els quals s’emmagatzemin productes inflamables.
  6. Es prohibeix la crema de pneumàtics, plàstics, escumes de poliuretà, olis, etc., i en general, qualsevol substància que en cremar desprengui fum tòxic.
  7. En cap cas no es llançarà al foc recipients que continguin líquids inflamables o gasos a pressió (esprais), encara que siguin buits.
  8. L’Ajuntament, prèvia sol·licitud, aportarà la grava suficient per tal d’assegurar la protecció del paviment. Així mateix s’encarregarà de la neteja posterior.
  9. Els organitzadors del fogueró hauran de posar indicadors de trànsit que senyalitzin adequadament el fogueró per evitar accidents.

El compliment d’aquestes normes podrà ésser comprovat durant la nit del dia 16 de gener per la Policia Local.

La Junta de Govern Local, en nom de l’Ajuntament, agraeix la col·laboració de tots els veïns i veïnes per al bon desenvolupament de la festa de la nit de San Antoni.

normes foguerons

CARTELL-SANT-ANTONI-20151 dimoni

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.