La cançó en català de la setmana (71) Joan Bibiloni-Cançons de Sant Antoni

Record un dia que per aquestes dates de fa un parell d’anys, a la feina estant, escoltava aquesta cançó i se m’acostà un home amb que feia cara de no fer gaires mesos que vivia a l’illa i em digué:”Aquest disc d’en Joan Bibiloni el trob de 10, però aquesta cançó hi desentona, No entenc com l’hi ha posat”.
Jo, amb mitja rialla li vaig espetar:”No et preocupis, si has de viure més temps per aquí ho entendràs i al final serà la que t’agradarà més”.
Estic ben segur que aquests dies, és d’aquests malalts que acudim a qualsevol acte relacionat amb aquestes festes i l’escolta una vegada i una altra.

Visca Sant Antoni!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada