Què en trobau?

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha decidit adoptar mesures de cara als punts més polèmics de les darreres Beneïdes. Aquí teniu les principals decisions:

– Queda prohibit utilitzar elements pirotècnics durant el recorregut de les Beneïdes.
– Queda prohibit fer curses o corregudes amb els animals
– Les carrosses o les comparses que duguin elements pirotècnics o que presentin
perill per als espectadors seran desqualificades i hauran d’abandonar el recorregut.

I vosaltres què en trobau? Són les millors mesures que es podien prendre o desanimaran massa la festa? Contestau a través dels comentaris!!!

Enllaç a totes les normes per les Beneïdes: http://card.cat/2015/01/09/bases-de-les-beneides-de-sant-antoni-2015/

2 comentaris a “Què en trobau?

 1. Quan diem Ajuntament caldria especificar Equip de Govern, ja que els membres de l’oposició no hi tenim ni veu vot en totes aquestes prohibicions, massa, per cert, en un equip d’esquerres.
  Difícil tema el d’intentar celebrar festes de gresca sense crear conflictes, obviament els elements pirotècnics molestes i assusten als animals… i als no tan animals. Però vaja, d’aquí a prohibir-los…sembla que s’ha cercat el menor consens i la via fàcil: molesten, au idò fora! Molesten, sí. A mi em molesten i no m’agraden, i si us dic la veritat encara m’agraden menys i em fan més por els cavalls i no obstant això, no els prohibiria, ni a un ni a d’altres, ja que reconec que també fan festa i, amb mesures de control no tenen el perquè esser tan perillosos. Per exemple, es podrien posar carrosses amb elements pirotècnics al principi o al final, en qualsevol cas allunyats del animals, però no al mig que es com es venia fent i deixar ben clar quins tipus d’elements pirotècnics es poden utilitzar i quins enlloc de dir “utilitzau-los amb moderació” ja que aquests són termes molt oberts a interpretació: la moderació per mi no és la mateixa que la moderaciço d’un jovenet de 20 anys.
  En qualsevol cas trobo que són mesures una mica exagerades, (sobretot la relacionada amb els elements pirotècnics, estic totalment d’acord amb el punt relacionat amb les curses d’animals) i no sé amb quin consens han comptat, no ho sé perquè, com he dit, als de l’oposició no ens conviden. Sí que fan, però, olor de solució fàcil després del que va passar l’any passat.

  Trobo, benvolgut Pau, que has de publicar també el punt referent als criteris de valoració amb que es basarà el jurat per donar el premi a les millors carrosses. Sens dubte el darrer es digne d’admiraicó. Diu una cosa així com: el jurat valorarà altres punts que consideri oportuns. Quins punts? Si em cau bé el que hi va al damunt? Si no es fica amb mi? Qui serà el jurat? Qui designa al jurat?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada