Conta Contes. NEDA QUE NEDA de Leo Lionni

Era l’únic peix negre entre tots els peixets vermells, nedava més ràpid que tots els seus germans i germanes i, potser per això, en Neda-que-neda va poder escapar de la famolenca tonyina que va engolir tota las seva família. Pobre Neda-que-neda tot sol va nedar fins a les profunditats homides i fosques dels oceans on va veure meravelles que no hauria pogut imaginar mai: meduses transparents, anguiles tan llargues que no acaben mai, arbres submarins i uns nous amics amb qui fer front a la vida…820c966ed6591447295a0ffb6c40a619 Nadarin th

Si voleu conèixer la història de Neda-que-neda us ESPERAM DIVENDRES DIA 23 A LES 17:30 A L’ELEFANT VERD. Preu: 5 euros. Edat recomanada, a partir de 3 anys

Per un millor funcionament de l’activitat us pregam confirmar assistència.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada