Es troba droga en un control realitzat a Sant Llorenç

Sembla ser que el nostre terme torna estar relacionat (encara que aquest pic sigui indirectament) amb un altre cas de drogues. Resulta que en un control realitzat per la Guàrdia Civil a una rodona del poble trobaren una gran quantitat de cocaïna.

Aquí us deix l’article complet del Diario de Mallorca en el qual el periodista, com molts fan, i com ja vaig denunciar en un escrit, especifica que el responsable era “d’origen marroquí”, com si aquesta dada aportàs res a la informació. De fet, aporta tant com si s’especifiqués que el subjecte en qüestió és ros, alt, baix o lleig (és a dir, res de res). 

 

http://www.diariodemallorca.es/sucesos/2015/01/27/detenido-medio-kilo-cocaina-roca/994459.html

2 comentaris a “Es troba droga en un control realitzat a Sant Llorenç

 1. L’article no parla de l’orígen de la persona sino de la nacionalitat, i la nacionalitat des d’un punt de vista jurídic serà rellevant. Per exemple, ens faltaria sabre si té una situació de residència il·legal o no per poder intuir si la conseqüència de l’actuació pot ser l’expulsió. I si és en un àmbit civil, la nacionalitat, en molts cops, ens permetra sabre quina és la llei que s’ha d’aplicar.
  Puc entendre per on va la crítica però, en la meva opinió, no es pot equiparar la nacionalitat a circumstàncies tals com l’altura, el color dels cabells o de la pell.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: -1 (de 3 vots)
  • Des del punt de vista jurídic és ben clar que no com tu bé exposes. Però que jo sàpiga estam davant d’un text periodístic, no judicial. I pel lector d’un diari que l’infractor sigui marroquí, indi o de Lepe té la msteixa importància que sigui alt, ros o guapo. No així per un jutge.
   Me diguessis en un text judicial no te diria res per les raons que tu bé exposes, però no és el cas.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada