Què en trobau?

L’Ajuntament vol reformar el passeig de Cala Millor. Vosaltres què en trobau? És necessari? I la reforma és l’adequada?

Contestau a través dels comentaris. A sota us deix l’enllaç de la reforma que va sortir al Diario de Mallorca ja que he estat incapaç de trobar-la a la web de l’ajuntament. No deien que l’havies de posar? Algú en sap res? O tot és a causa de la meva ignorància?

http://card.cat/2015/01/22/reforma-del-passeig-de-cala-millor/

 

5 comentaris a “Què en trobau?

 1. no mereix cap comentari, simplement venia bé…propaganda electoral!! I tenim hotelers contents.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 2 vots)
 2. Com bé diu quasi tothom falta veure el projecte oficial de l’ajuntament (és ben hora que surti idò, no?) però pel que surt al diari he de dir que el paviment sí necessitava un canvi (ara bé, no sé com serà el que posaran), les aigües que queien a la platja eren ben llevadores i el carril bici era un nyarro (tampoc sé on fan comptes ubicar-lo per poder jutjar). També veig bé el quiosc, però no tant la biblioteca, la qual a primera vista pot estar molt bé però si tanmateix no canviam el tipus de turisme de sol i platja que ve serà una cosa que quedarà molt bé de cara a la galeria però que ni hi anirà ningú (basta veure els turistes d’hotel que van a sa Màniga… I és que no cerquen precisament cultura).
  De totes maneres a mi més que el passeig em fa passar pena l’estat de la platja. Com que el passeig està tan arran l’arena no es regenra i cada any hi ha manco arena i més roques que no saben d’on surten. I la platja és el gran valor de Cala Millor….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 3. No he pogut veure el projecte, però que desplacin el carril bici em sembla perfecte. Era un problema que clamava al cel

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 4. No he vist el projecte, però crec q era ben hora de plantejar-se modernitzar el passeig, i a la vegada arreglar el tema del clavegueram, carril bici, zones verdes, etc…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada