Indignació de les AMIPAS del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar

Ahir era el dia en que la Comunitat Educativa formada per les escoles de Sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç, havien estat citats per part de la Consellera Núria Riera.

Equips directius, AMIPAs, Batle, la regidora d’educació i cultura i la regidora de formació, ocupació i participació ciutadana del municipi, es van dirigir a la reunió programada, però la seva sorpresa fou que en haver arribat, la seva secretària els va informar que la Conselleria no hi era, i que la reunió feia dies que havia estat anul·lada. El fet és que cap dels representants del municipi llorencí no tenien cap constància, i no havien rebut cap classe d’informació de l’anulació de la reunió.

Però la seva sorpresa i indignació fou encara major, quan se’ls va informar que la Sra. Consellera no era ni tan sols a les Illes, sinó que era a la fira de turisme (FITUR) de Madrid.

Aquest fet, sumat a que ja són tres les reunions anul·lades amb la Consellera, crea a les AMIPAs un sentiment profund d’indignació cap al discurs de diàleg i consens que vol fer veure la Sra. Núria Riera. Les AMIPAs del municipi de Sant Llorenç li demanen a la Consellera que si realment està interessada en parlar, les associacions estan obertes al diàleg, i en disposició de mantenir una reunió amb ella, en aquest cas, al municipi de Sant Llorenç.

fitur1web

Signat:

AMIPA
CEIP Punta de n’Amer

AMIPA
CEIP Sant Miquel

AMIPA
CEIP Mestre Guillem Galmés

Sant Llorenç, divendres 30 de gener de 2015

2 comentaris a “Indignació de les AMIPAS del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar

  1. Hola,

    No sé per què de bon començament s’acceptà una reunió amb la Consellera a Palma. Ells són qui han creat la situació present, ells són qui estan interessats en xerrar-ne (ara, quan les eleccions ja són a l’horitzó), ella és qui està al servei del poble i no a l’inversa, i bé que s’ha desplaçat per reunir-se amb les AMIPA’s d’altres pobles i a horaris no laborals. Per tant, si vol xerrar… que es desplaci ella al lloc i hora fixa’t per les AMIPA’s i no a l’inversa.

    Jaume

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +4 (de 4 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada