Crònica: Cardassar – Génova

El Cardassar cau derrotat contra el Génova ( 0-1) al moleter.

A la primera part, els grocs jugaven amb el vent en contra, i això, un Génova ben col·locat, i la falta d’encert cara a la porteria rival, feren que s’arribàs a la mitja part amb resultat desfaborable.

Quan es reprèn l’encontre, Mut, degut a les targetes, les lesions i el resultat en contra, feia canvis però el Génova, a pesar de la insistència de l’equip llorencí seguia defensant el 0-1, resultat que ja no canviaria.

El carde acusa la seva ineficàcia i cau derrotat.

Breus:

Djocovic guanya a Melburne.

Australia, la copa d’Àsia de futbol.

Es disputa la final de la Superbowl.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada