Què guanyes en un any? Què guanyen els grans futbolistes?

El diari ARA BALEARS d’avui publica una notícia que permet comparar el nostre sou amb els dels “cracks” del món del futbol.

La BBC posa a disposició del lector curiós una aplicació a la seva pàgina web. El càlcul està pensat per fer-se amb lliures esterlines, però si posau Spain al primer requadre el càlcul es farà en euros.

Posau el vostre sou anual al segon requadre,  triau un dels grans jugadors dels grans equips i esperau uns segons. El resultat vos deixarà bocabadats. Cristiano Ronaldo o Messi necessiten entre 5 i 10 minuts de feina per guanyar el què vosaltres guanyau en un any. També veureu els anys de feina que necessitau fer per arribar a cobrar elquè cobra qualsevol d’aquests ídols futbolístics. Idò!

CLICAU AQUÍ PER ACCEDIR A L’APLICACIÓ DE LA BBC

 

2 comentaris a “Què guanyes en un any? Què guanyen els grans futbolistes?

 1. No és que hi estigui d’acord (tot el contrari) … però ho veig totalment lògic en un sistema capitalista. El futbol genera x doblers (molts) i per això les figures cobren en comparació. Per exemple les figures del bàsquet espanyol també cobren molt però no tant com els futbolistes perquè no generen tant diners, no així a Amèrica que el bàsquet genera molt més que el futbol.

  En un sistema com el que vivim cal tenir clar que no guanyes pel que et mereixes, ni pel que treballes, sinó que pel que generes…

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Alerta al perill del que alguns anomenen “deformació economicista”!.
  No deixem de banda que la finalitat del ser humà, i de tor ser viu, és la plenitud, la felicitat…i que, a vegades, també referit a doblers, més resulta menys

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada