Jaume Pons. Mentre el llop encara aleni

Jaume Pons LLadó, binissalemer de 50 anys, llicenciat en Història de l’Art és l’autor de “Mentre el llop encara aleni”, una novel·la que guanyà el Premi Ciutat de Manacor de Novel·la, Maria Antònia Oliver 2014 i que, segons el suplement literari “Bellver” del Diario de Mallorca ha estat el llibre més venut en català a les Illes.

Novel·la de ficció. L’acció es situa als finals del segle XVI a Mallorca. És la història d’un esclau, Benet Cristià, conegut com el Bord d’Alfàbia que escapa del seu tris destí. Basada en fets reals, “Mentre el llop encara aleni” és una novel·la d’acció i de crítica social que ens mostra la realitat de la Mallorca del darrer quart del segle XVI.

Si en voleu un tast podeu accedir a

MENTRE EL LLOP ENCARA ALENI

Recordau que l’autor de l’obra serà a la presentació el proper dijous, 12 de febrer, a les 20 hores a la Biblioteca de Sant LLorenç.

jaume

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada