Rua a Son Carrió

Una rua ben farcida d’imaginació i de colors ha sortit de la plaça Mossèn Alcover, acompanyada per la banda municipal de música a ritme de carnaval fins al poliesportiu, on el grup Spaguetti ha animat a petits i grans amb les seves cançons. Un jurat s’ha vist amb feines per a donar els tres premis prevists; el primer, per a dos comodins als quals no els faltava res, lampareta, llibre. El segon, per a una comparsa de formigues ben enfeinades amb el menjar pel formiguer i el tercer, per a una altra comparsa de dimonis ben especials. El carnaval s’ha acabat, i dimarts enterram sa sardina a les 20 hores, hi estau tots convidats, això si, vestits de dol i a ballar amb els Black Cats abans de la quaresma.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada