Assemblea i sopar de Card.cat 2015

A continuació podreu veure l’ordre del dia de l’assemblea que Card.cat farà el proper dissabte, 28 de febrer, a les 19:00 hores al bar VB. Posteriorment, a les 21.30 hores, es farà un sopar al mateix bar. A ambdues coses hi està convidat tothom: col·laboradors, socis i lectors en general.

Aquest és l’ordre del dia previst:

1. Resum de l’any 2014. Comparació amb l’any 2013

2. Compliment dels reptes que ens havíem proposat en la darrera assemblea

3 Nous reptes per al 2015

4. Estat de comptes i previsions per al 2015

5. Precs i preguntes

A més, us inform que el sopar tendrà un cost de 12 euros, el qual inclou pamboli, carn torrada, patates fregides, vi, cervesa, refresc i cafè.   Cal que digueu si vendreu i quants sereu al correu editors@card.cat abans de dia 24 per així poder reservar.

Gràcies i us hi esperam a tots!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada