El Món al teu palmell (4)-Edició de vídeo des d’un telèfon o tauleta

Potser del que no són conscients molts dels usuaris dels mòbils actuals és de la més que suficient capacitat que tenen per a una feïna que no fa massa temps estava reservada a ordinadors d’una certa potència: L’edició de vídeo en alta definició.

Les aplicacions que faig servir jo i que us recomanaré tenen dues finalitats diferenciades.

Compresió
Les càmeres HD creen arxius excessivament grossos, per a fer-ne minvar la mida sense perdre’n gaire qualitat existeixen les eines de compresió. L’aplicació Vidtrim Pro, us permet fer això amb una senzilesa poc vista abans. A més us permet retallar el vídeo, afegir-hi un audio extern…

Muntatge
És la tipica edició a on mitjançant una línia de temps podem muntar els nostres vídeos: afegir un títol, una transició, un efecte, un filtre… L’aplicació que faig servir és Power Director.

Pot pareixer que editar vídeo amb el mòbil no hagi de ser pràctic, però una vegada ho hageu provat ja no canviareu.

4 comentaris a “El Món al teu palmell (4)-Edició de vídeo des d’un telèfon o tauleta

 1. Amb el teu permís deixaré unes quantes apps per als usuaris de iPhone ja que les anteriors només hi son per Android: Cute CUT , Magisto i iMovie.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +2 (de 4 vots)
  • Perfecte! Part d’aquest escrit ve perquè en Pau em va demanar un programa per editar un vídeo i, com que fa servir iOS, jo només vaig saber-li recomanar l’IMovie 😉 (per cert, el vot negatiu te l’he posat jo sense voler) :/

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +2 (de 2 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada