Celebrada a sa Coma la taula rodona del PI

Antoni Aguilar candidat del PI a la batlia del ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar acompanyat del membres de la Junta Local celebrà el passat dimarts dia 24 a sa Coma una taula rodona o reunió amb els representants de les associacions de sa Coma per tal de presentar-se i saber de primera mà les necessitats i mancances que té la zona costanera. Explicà als assistents que: la seva intenció és escoltar tothom i que el seu programa electoral naixerà després de parlar amb totes les entitats del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, ja que és l’única manera de conèixer les necessitats reals del municipi i poder treballar per resoldre els seus problemes i mancances.
Segons Aguilar és l’hora de les idees noves i d’escoltar el poble. Nofre component de la Junta Local del PI digué que: la política ha de ser diferent al que sa fet fins ara. S’ha d’escoltar les opinions de la gent i si s’aplica el sentit comú és lo millor per a tots.
Els assistents no escatimaren propostes per tal de millorar les nombroses mancances que segons els veïnats pateix la zona costanera.
Destacar que és la primera vegada en trenta anys que un partit polític ve a sa Coma, a escoltar les opinions de la gent abans de confeccionar el seu programa electoral.
EL PI presentació sa Coma 24-02-2015 004

EL PI presentació sa Coma 24-02-2015 017

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada