Març musical a Sa Màniga

Benvinguda musical a la primavera aquest març a sa Màniga

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha apostat novament per la diversitat cultural aquest mes de març a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Ja podeu consultar tota la programació a la web www.samaniga.es.

El dissabte 7 arriba l’espectacle infantil UNA HISTÒRIA DE MONSTRES. Una detectiu molt important i famosa coneixerà el seu gran amic Luka el monstre. És una activitat gratuïta.

El mateix dia hi haurà la gran actuació de LAX’N’BUSTO. Únic concert a Mallorca de la mítica banda de rock. Les entrades només costaran 14 €.

El dissabte 14 hi haurà més música amb el MAGNIFICAT, de John Rutter, a càrrec de la Coral s’Alzinar. Rutter és ara mateix un dels compositors més reconeguts arreu, sobretot per a composicions per a cor, i concretament el seu Magnificat ha estat interpretat pràcticament a tot el món. El concert serà gratuït.

La primavera arribarà amb el concert de JAUME ANGLADA el divendres 20. Jaume Anglada presentarà el seu primer treball en català. L’entrada només costarà 10 €.

El dissabte 21 veniu a escoltar dos dels contes més coneguts pels infants: LA RATETA PRESUMIDA i ELS TRES PORQUETS. Podreu passar un magnífic capvespre familiar, de forma gratuïta.

El mes acabarà amb els grups POLISSONIA i SCHOLA GREGORIANA de MALLORCA, que presenten a Cala Millor un concert de cant post-gregorià, també amb entrada gratuïta.

Recordau que les entrades estaran disponibles a la taquilla o al 971 587373. En el cas dels espectacles gratuïts les entrades es distribueixen únicament a taquilla el mateix dia de l’espectacle a partir de les 16 h, no es reserven prèviament i no van numerades.

cartell petit cartell infantil cartell concerts Cartell Jaume Anglada lona omit març

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.