“Una història de monstres” a Sa Màniga

Aquest dissabte,7 de març a les 19h. Espectacle GRATUÏT.
Amb Irene Soler, Josefina Fernàndez i Xisca Puigserver

Adaptació del conte Historias de monstruos, de Paula Bombara.Un espectacle on ens contaran com na Marta, una detectiu molt important i famosa, va conèixer el seu gran amic Luka el monstre… síííí, un monstre!!! que ens ensenyarà que no s’ha de tenir por als monstres. Ni als grans, ni als petits, ni tan sols als que es disfressen de ballarines de ballet…

LES ENTRADES DE L’ESPECTACLE ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 3 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT L’ESPECTACLE.

11

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada