Fotografies antigues

Continuam amb les fotografies d’un temps ençà; avui amb un popurri de diversa procedència. Perquè vos en faceu una idea, si entrau a l’article, podreu veure: els Trescadors d’abans; en Sebastià Gallina, un personatge del poble en la meva infància; o Son Trobat abans de ser el que és ara.

Comencem amb “els trescadors” de principis dels 80. Com podeu veure eren igualment nombrosos i igualment valents (aquí els veim baixar el difícil torrent de Parells). Per cert, sabeu res dels actuals Trescadors? S’han dissolt ja oficialment? O només s’estan donant un temps? Miam si amb aquesta imatge històrica es tornen a animar…

1-29-2015_003

 

En Sebastià Gallina, un home que en veure la seva foto vaig retornar automàticament a la meva infància. Record sempre veure’l pel carrer amb el seu gaiato i capell i mai faltava el “bon dia” de la seva boca. Si no vaig malament repartia els Flor de Card d’aquell temps (i no sé si els diaris) i en Pep Mosca i en Guillem Pont el van incloure (i dibuixar perfectament) al llibre Gent de la nostra gent, de la col·lecció del Pou Vell.

sebastia gallina

I per acabar Son Trobat abans de ser un agroturisme.  Per cert, mirau si passa el temps que enguany hi han tornat a fer obra (ampliació).

son trobat

2 pensaments a “Fotografies antigues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.